Cukinijas smulkiai supjaustyti, česnaką išspausti, sumaišyti su cukinijomis ir pakepinti aliejuje. Sumaišyti pusę porcijos pieno su miltais. Įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Lašišą ir petražoles taip pat smulkiai supjaustyti, sudėti į tešlą ir išmaišyti. Tada sudėti cukinijas su česnakais, likusį pieną, išmaišyti. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
3 vienetai kiaušinių
140 gramų kvietinių miltų
100 gramų lašišų (rūkyta)
450 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukinijas smulkiai supjaustyti, česnaką išspausti, sumaišyti su cukinijomis ir pakepinti aliejuje. Sumaišyti pusę porcijos pieno su miltais. Įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Lašišą ir petražoles taip pat smulkiai supjaustyti, sudėti į tešlą ir išmaišyti. Tada sudėti cukinijas su česnakais, likusį pieną, išmaišyti. Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.