2 vienetai svogūnų (arba laiškai (arba 1 vnt paprikos))
2 vienetai kiaušinių
17 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno
šiek tiek majonezo
šiek tiek pomidorų padažo
200 gramų dešros (arba kumpis)
300 gramų fermentinio sūrio
1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš ingredientų, skirtų tešlai, iškepti plonus blynelius. Kumpį (dešrą), svogūną (papriką), sūrį susmulkinti, dėti lygiomis dalimis majonezo ir pomidorų padažo, prieskonių jei reikia. Įdarą dėti ant blynelio, susukti ir apkepti keptuvėje su aliejumi. Skanaus!
Autorius: Jovita
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnų (arba laiškai (arba 1 vnt paprikos))
2 vienetai kiaušinių
17 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno
šiek tiek majonezo
šiek tiek pomidorų padažo
200 gramų dešros (arba kumpis)
300 gramų fermentinio sūrio
1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš ingredientų, skirtų tešlai, iškepti plonus blynelius. Kumpį (dešrą), svogūną (papriką), sūrį susmulkinti, dėti lygiomis dalimis majonezo ir pomidorų padažo, prieskonių jei reikia. Įdarą dėti ant blynelio, susukti ir apkepti keptuvėje su aliejumi. Skanaus!