Galima obuolius ir pjaustyti. Užliejau auksaspalviu sirupu, papuošiau šaldytomis uogomis.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė miltai
- 1 stiklinė vandens
- 1 stiklinė pieno
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas obuolių (stambiai tarkuoti)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 žiupsnelis druskos
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, supilti pieną, vandenį ir lengvai permaišyti. Atskirame inde sumaišyti persijotus miltus, kepimo miltelius. Miltų mišinį sumaišykite su kiaušinių mase.
- Į tešlą sudėti tarkuotus obuolius. Permaišyti tešlą.
- Ant lengvai įkaitusios keptuvės, pateptos aliejumi kepti blynelius.
REKLAMA