• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galima obuolius ir pjaustyti. Užliejau auksaspalviu sirupu, papuošiau šaldytomis uogomis.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė miltai
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė pieno
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas obuolių (stambiai tarkuoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, supilti pieną, vandenį ir lengvai permaišyti. Atskirame inde sumaišyti persijotus miltus, kepimo miltelius. Miltų mišinį sumaišykite su kiaušinių mase.
  2. Į tešlą sudėti tarkuotus obuolius. Permaišyti tešlą.
  3. Ant lengvai įkaitusios keptuvės, pateptos aliejumi kepti blynelius.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų