Iš kiaušinių, pieno bei miltų išplakame blynų tešlą. Pieno tešlai reikia tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo. Vaflius sutepame obuoliene, supjaustome, mirkome blynų tešloje ir kepame. Iškeptus pabarstome cukraus pudra. Tokius pačius blynus galima kepti su varškės įdaru arba Jūsų mėgstama uogiene. Darant varškės įdarą, jam reikės: 1 pakelio varškės, 1 kiaušinio trynio, 3 šaukštelių cukraus ir vanilinio cukraus. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek pieno
šiek tiek vaflių
šiek tiek džemo (obuolienė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kiaušinių, pieno bei miltų išplakame blynų tešlą. Pieno tešlai reikia tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo. Vaflius sutepame obuoliene, supjaustome, mirkome blynų tešloje ir kepame. Iškeptus pabarstome cukraus pudra. Tokius pačius blynus galima kepti su varškės įdaru arba Jūsų mėgstama uogiene. Darant varškės įdarą, jam reikės: 1 pakelio varškės, 1 kiaušinio trynio, 3 šaukštelių cukraus ir vanilinio cukraus. Skanaus.