Sutarkuokite kiaušinius, susmulkinkite svogūnų laiškus. Ryžius sumaišykite su kiaušiniais, svogūnų laiškais ir prieskoniais. Dėkite šio įdaro ant blynų ir sulenkite, kad įdaras neiškristų. Sudėkite blynus į kepimo formą. Susmulkintus svogūnus, kumpį ir dešrą pakepinkite keptuvėje apie 5-7 minutes. Sudėkite kepinius ant blynų, apibarstykite gausiai tarkuotu sūriu ir šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 25 minutes. Gero apetito
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
150 gramų ryžių (virti)
150 gramų svogūnų
3 vienetai kiaušinių (virti)
100 gramų dešros (vytinta Biovela)
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
150 gramų kumpio (rūkytas kumpis)
4 vienetai svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Taip pat Jums reikės 6-8 lietinių blynų.
Sutarkuokite kiaušinius, susmulkinkite svogūnų laiškus. Ryžius sumaišykite su kiaušiniais, svogūnų laiškais ir prieskoniais. Dėkite šio įdaro ant blynų ir sulenkite, kad įdaras neiškristų. Sudėkite blynus į kepimo formą. Susmulkintus svogūnus, kumpį ir dešrą pakepinkite keptuvėje apie 5-7 minutes. Sudėkite kepinius ant blynų, apibarstykite gausiai tarkuotu sūriu ir šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 25 minutes. Gero apetito