• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 70 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pertepimui:
    Varškės kremas su razinomis
    Šokolado trys gabaliukai
    1 persikas papuošimui

    Kiaušinius išsukti su cukrumi iki baltumo, tada sudėti miltus ir išsukti, dar įberti vanilinio cukraus. Tada iškloti skardą kepimo popieriumi ir ištepti naminiu sviestu. Kiaušinius taip pat naudojau naminius (pas bobučių pirktus) taip geriau iškepa ir skonis pyrago būna visai kitoks, ir kokybė. Po to sudėti tešlą š formą ir išlyginti vienodai, kad gautųsi plonai. Į orkaitę pašauti tik tuomet, kai ji įkaista iki 200 laipsnių, kitaip gali neiškept. Ir kepti nuo 7 iki 10 min. (Tai priklauso nuo orkaitės).
    Vieną rankšluostuką suvilgyti su vandeniu ir patiesti ant stalo ir apibarstyti cukraus pudra, o kitą taip pat suvilgyti vandeniu. Išėmus biskvitą, jį padėti aukštyn popieriumi, ir ant tos pusės kur popierius uždėti rankšluostuką šlapią, kad greičiau atkirptų popierius. Ir suvynioti biskvitą,kaip vyniotinį. Išvyniojus sutepti varškės kremu (galima pačiam pasidaryti) aš pirkau jį gatavą. Dar smulkiai supjausčius persiko kelias skilteles, išbarstyti ant biskvito lakšto ir suvynioti,kaip vyniotinį. Apibarstyti cukraus pudra.
    Šokoladą ištirpinti ant garų, ir aplaistyti pyragą. O iš persiko išpjauti gėlytes ir papuošti biskvitinį vyniotinį. įdėti į šaldytuvą, kokiai valandai,kad sustingtų ir tada jau galima tiekti ant stalo ir skanauti.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 70 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pertepimui:
    Varškės kremas su razinomis
    Šokolado trys gabaliukai
    1 persikas papuošimui

    Kiaušinius išsukti su cukrumi iki baltumo, tada sudėti miltus ir išsukti, dar įberti vanilinio cukraus. Tada iškloti skardą kepimo popieriumi ir ištepti naminiu sviestu. Kiaušinius taip pat naudojau naminius (pas bobučių pirktus) taip geriau iškepa ir skonis pyrago būna visai kitoks, ir kokybė. Po to sudėti tešlą š formą ir išlyginti vienodai, kad gautųsi plonai. Į orkaitę pašauti tik tuomet, kai ji įkaista iki 200 laipsnių, kitaip gali neiškept. Ir kepti nuo 7 iki 10 min. (Tai priklauso nuo orkaitės).
    Vieną rankšluostuką suvilgyti su vandeniu ir patiesti ant stalo ir apibarstyti cukraus pudra, o kitą taip pat suvilgyti vandeniu. Išėmus biskvitą, jį padėti aukštyn popieriumi, ir ant tos pusės kur popierius uždėti rankšluostuką šlapią, kad greičiau atkirptų popierius. Ir suvynioti biskvitą,kaip vyniotinį. Išvyniojus sutepti varškės kremu (galima pačiam pasidaryti) aš pirkau jį gatavą. Dar smulkiai supjausčius persiko kelias skilteles, išbarstyti ant biskvito lakšto ir suvynioti,kaip vyniotinį. Apibarstyti cukraus pudra.
    Šokoladą ištirpinti ant garų, ir aplaistyti pyragą. O iš persiko išpjauti gėlytes ir papuošti biskvitinį vyniotinį. įdėti į šaldytuvą, kokiai valandai,kad sustingtų ir tada jau galima tiekti ant stalo ir skanauti.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų