Kalendorius
Lapkričio 26 d., antradienis
Vilnius +3°C
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
26
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Olimpinės Žaidynės
NBA
3x3
Futbolas
A Lyga naujienos
Eurolyga
Kitos sporto šakos
LKL
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
33 min. su Artūru Anužiu
SVEIKATOS DNR
Top 3
Kažkas Naujo
Tėvai paprastai
Dėmesio centre
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Prieš srovę
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
PRADŽIA
Mano naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Karas Izraelyje
Išsipildymo akcija
Metų automobilis
X Faktorius
Kalendorius
Horoskopai
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
REKLAMA
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Maistas
>
Maistas
Receptas. Biskvitinis alaus pyragas
2022-02-26 20:05
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-02-26 20:05
INGREDIENTAI:
100 gramų
cukraus (rudasis)
350 gramų
kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas
alyvuogių aliejaus
350 mililitrų
alaus
šiek tiek
druskos
100 gramų
sviesto (minkštas)
2 saujos
razinų
1.5 arbatinio šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C temperatūros.
2. Šluotele išmaišykite sviestą su cukrumi. Intensyviai maišant, po vieną, įmuškite kiaušinius. Viską plakite iki vientisos masės.
3. Persijokite miltus su druska ir kepimo milteliais.
4. Supilkite miltus į paruoštą kremine masę ir išmaišykite.
5. Plona srovele supilkite alų į tešlą, nuolat maišant. Tada suberkite razinas ir vėl išmaišykite.
6. Kepimo formą patepkite aliejumi.
7. Mentelės pagalba sudėkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę 1 valandai.
Autorius:
Miglė
INGREDIENTAI:
100 gramų
cukraus (rudasis)
350 gramų
kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas
alyvuogių aliejaus
350 mililitrų
alaus
šiek tiek
druskos
100 gramų
sviesto (minkštas)
2 saujos
razinų
1.5 arbatinio šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C temperatūros.
2. Šluotele išmaišykite sviestą su cukrumi. Intensyviai maišant, po vieną, įmuškite kiaušinius. Viską plakite iki vientisos masės.
3. Persijokite miltus su druska ir kepimo milteliais.
4. Supilkite miltus į paruoštą kremine masę ir išmaišykite.
5. Plona srovele supilkite alų į tešlą, nuolat maišant. Tada suberkite razinas ir vėl išmaišykite.
6. Kepimo formą patepkite aliejumi.
7. Mentelės pagalba sudėkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę 1 valandai.
Autorius:
Miglė
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
Lietuvos verslas
Kreivys pasirašys susitarimą dėl bendradarbiavimo, rengiant mažųjų branduolinių reaktorių verslo modelio analizę
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų