INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus (rudasis)
- 350 gramų kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 350 mililitrų alaus
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto (minkštas)
- 2 saujos razinų
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C temperatūros.
2. Šluotele išmaišykite sviestą su cukrumi. Intensyviai maišant, po vieną, įmuškite kiaušinius. Viską plakite iki vientisos masės.
3. Persijokite miltus su druska ir kepimo milteliais.
4. Supilkite miltus į paruoštą kremine masę ir išmaišykite.
5. Plona srovele supilkite alų į tešlą, nuolat maišant. Tada suberkite razinas ir vėl išmaišykite.
6. Kepimo formą patepkite aliejumi.
7. Mentelės pagalba sudėkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę 1 valandai.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus (rudasis)
- 350 gramų kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 350 mililitrų alaus
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto (minkštas)
- 2 saujos razinų
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C temperatūros.
2. Šluotele išmaišykite sviestą su cukrumi. Intensyviai maišant, po vieną, įmuškite kiaušinius. Viską plakite iki vientisos masės.
3. Persijokite miltus su druska ir kepimo milteliais.
4. Supilkite miltus į paruoštą kremine masę ir išmaišykite.
5. Plona srovele supilkite alų į tešlą, nuolat maišant. Tada suberkite razinas ir vėl išmaišykite.
6. Kepimo formą patepkite aliejumi.
7. Mentelės pagalba sudėkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę 1 valandai.
Autorius: Miglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI