• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų taukų (riebalų)
  • 250 gramų perlinių kruopų
  • 2.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami riebalai ir suberiamos kruopos.
    Maišant užverdama.
    Tada puodas uždengiamas, įstatomas į didesnį indą su karštu vandeniu ir taip verdama apie 2 val.
    Išgaravęs vanduo papildomas.
    Patiekiama su daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Eglija

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų taukų (riebalų)
  • 250 gramų perlinių kruopų
  • 2.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedami riebalai ir suberiamos kruopos.
    Maišant užverdama.
    Tada puodas uždengiamas, įstatomas į didesnį indą su karštu vandeniu ir taip verdama apie 2 val.
    Išgaravęs vanduo papildomas.
    Patiekiama su daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Eglija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų