Į keptuvę įpilkite pusę puodelio vandens, įberkite pusę šaukšto ciberžolės, šaukštelį druskos, žirnelius su žiediniu kopūstu ir kepkite. Kitoje keptuvėje pilkite aliejaus, įmeskite vieną smulkintą čili pipirą, dvi smulkintas skilteles česnako, pakepkite minutę ir sumeskite smulkintus du svogūnus. Pakepkite 5 min aukštoje temperatūroje, o tada sumeskite smulkintą papriką ir svogūnų laiškus. Rankomis minkykite virtas 4 bulves, kol pasidarys košė. Pirmojoje keptuvėje iškeptus produktus sutrinkite ir suberkite į antrąją, sudėkite bulves, šaukštelį druskos. Laisvoje keptuvėje ištirpinkite maždaug ketvirtadalį sviesto, sumeskite 3 smulkintus pomidorus, šiek tiek pakepkite ir taip pat sutrinkite. Toliau kepkite aukštoje temperatūroje apie 7 min ir supilkite maždaug 2-3 didelius šaukštus pomidorų padažo. Berkite kokius 2 šaukštus indiškų prieskonių mišinio "Pov bhaji masala" ir kepkite 3 min. Šį mišinį taip pat sudėkite į bendrą keptuvę ir troškinkite 10 min. Įpilkite vienos citrinos sulčių, berkite gerą žiupsnį kalendros, dar 5 min pakepkite. Perpjaukite bandeles per pusę, užtepkite sviestu ir išteptą pusę pakepkite keptuvėje. Tai, ką turite keptuvėje, tepkite ant apskrudusios bandelės pusės. Skanaus.
Į keptuvę įpilkite pusę puodelio vandens, įberkite pusę šaukšto ciberžolės, šaukštelį druskos, žirnelius su žiediniu kopūstu ir kepkite. Kitoje keptuvėje pilkite aliejaus, įmeskite vieną smulkintą čili pipirą, dvi smulkintas skilteles česnako, pakepkite minutę ir sumeskite smulkintus du svogūnus. Pakepkite 5 min aukštoje temperatūroje, o tada sumeskite smulkintą papriką ir svogūnų laiškus. Rankomis minkykite virtas 4 bulves, kol pasidarys košė. Pirmojoje keptuvėje iškeptus produktus sutrinkite ir suberkite į antrąją, sudėkite bulves, šaukštelį druskos. Laisvoje keptuvėje ištirpinkite maždaug ketvirtadalį sviesto, sumeskite 3 smulkintus pomidorus, šiek tiek pakepkite ir taip pat sutrinkite. Toliau kepkite aukštoje temperatūroje apie 7 min ir supilkite maždaug 2-3 didelius šaukštus pomidorų padažo. Berkite kokius 2 šaukštus indiškų prieskonių mišinio "Pov bhaji masala" ir kepkite 3 min. Šį mišinį taip pat sudėkite į bendrą keptuvę ir troškinkite 10 min. Įpilkite vienos citrinos sulčių, berkite gerą žiupsnį kalendros, dar 5 min pakepkite. Perpjaukite bandeles per pusę, užtepkite sviestu ir išteptą pusę pakepkite keptuvėje. Tai, ką turite keptuvėje, tepkite ant apskrudusios bandelės pusės. Skanaus.