• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek razinų
  • šiek tiek mielių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite tešlą: Miltus, ištirpintas mieles, vanilinį cukrų, cukrų, mirkytas razinas, truputį aguonų, plaktą kiaušinį, šiek tiek vandens ar pieno išmaišykite taip kad gautūsi nelipi tešla.

    Tešlą iškočiokite iki plono paviršiaus. Tešlos gale dėkite aguonas, tada pasukite tešlą ir vėl dėkite aguonas taip pyragą susukdami kaip vyniotinį. Paruoštą pyragą dėkite į kepimo formą ir palaikykite šiltoje orkaitėje kad iškiltų. Po to kepkite, kol gražiai paruduos.

Autorius: Jonas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek razinų
  • šiek tiek mielių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite tešlą: Miltus, ištirpintas mieles, vanilinį cukrų, cukrų, mirkytas razinas, truputį aguonų, plaktą kiaušinį, šiek tiek vandens ar pieno išmaišykite taip kad gautūsi nelipi tešla.

    Tešlą iškočiokite iki plono paviršiaus. Tešlos gale dėkite aguonas, tada pasukite tešlą ir vėl dėkite aguonas taip pyragą susukdami kaip vyniotinį. Paruoštą pyragą dėkite į kepimo formą ir palaikykite šiltoje orkaitėje kad iškiltų. Po to kepkite, kol gražiai paruduos.

Autorius: Jonas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų