Pieną pašildyti su vanilės ankštimi. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi. Sviestą ištirpinti ir leisti šiek tiek ataušti. Viską sumaišyti ir įdėti miltų. Kiaušinio baltymus suplakti iki standžių putų ir taip pat įmaišyti į tešlą.
Kepti vaflinėje, ją apvartant.
Iškepusius dėti ant grotelių ir apibarstyti cukraus pudra. Tinka su uogiene, šviežiais vaisiais, uogomis...
Autorius: Edita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
250 gramų cukraus
1 vienetas vanilės (ankštis)
8 vienetai kiaušinių
0.5 kilogramo kvietinių miltų
0.5 litro pieno
120 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pieną pašildyti su vanilės ankštimi. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi. Sviestą ištirpinti ir leisti šiek tiek ataušti. Viską sumaišyti ir įdėti miltų. Kiaušinio baltymus suplakti iki standžių putų ir taip pat įmaišyti į tešlą.
Kepti vaflinėje, ją apvartant.
Iškepusius dėti ant grotelių ir apibarstyti cukraus pudra. Tinka su uogiene, šviežiais vaisiais, uogomis...