• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 mililitrų pieno (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio mielių (tešlai)
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 mililitrų pieno (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio mielių (tešlai)
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
    Leiskite pastovėti 20 minučių.
    Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
    Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
    Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
    Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais ir susukti kaip vynotinį.
    Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
    Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180 laipsnių, apie 30 minučių.
    Labai tinka prie sriubų.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų