• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 300 gramų kopūstų (švieži)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 200 gramų morkų
  • 200 gramų svogūnų
  • 800 gramų jautienos
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (6%)
  • 200 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 400 gramų burokėlių
  • šiek tiek žalumynų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą su vandeniu (turi būti 2-2,5l vandens) dėti gabalą jautienos ir virti 1,5 val.
    Po to mėsą atvėsinti ir supjaustyti kubeliais. Supjaustytus mėsos gabaliukus atgal sudėti į sultinį.
    Susmulkinti svogūnus, morkas sutarkuoti. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o burokėlius juostelėmis.
    Įkaitinkite keptuvėje aliejaus (3-4 šaukštus), sudėkite burokėlius, įmaišykite actą, pomidorų pastą ir maišant kepinkite 5-7 min.
    Kitoje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas, kol gražiai pagels t.y. ~ 5 min.
    Bulves nulupkite ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir sudėkite į sultinį.
    Įdėkite prieskonių, kopūstus ir virkite 5 min.
    Po to sudėkite kepintus burokėlius ir virkite dar 10 min.
    Pridėkite svogūnų, morkų, smulkintų dešrelių, prieskonių, įspauskite česnako ir virkite dar 15-20 min.
    Kai supilstysite sriubą į lėkštes apibarstykite šviežiais žalumynais.

Autorius: Aušrinė

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 300 gramų kopūstų (švieži)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 200 gramų morkų
  • 200 gramų svogūnų
  • 800 gramų jautienos
  • 1 arbatinis šaukštelis acto (6%)
  • 200 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 400 gramų burokėlių
  • šiek tiek žalumynų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą su vandeniu (turi būti 2-2,5l vandens) dėti gabalą jautienos ir virti 1,5 val.
    Po to mėsą atvėsinti ir supjaustyti kubeliais. Supjaustytus mėsos gabaliukus atgal sudėti į sultinį.
    Susmulkinti svogūnus, morkas sutarkuoti. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o burokėlius juostelėmis.
    Įkaitinkite keptuvėje aliejaus (3-4 šaukštus), sudėkite burokėlius, įmaišykite actą, pomidorų pastą ir maišant kepinkite 5-7 min.
    Kitoje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas, kol gražiai pagels t.y. ~ 5 min.
    Bulves nulupkite ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir sudėkite į sultinį.
    Įdėkite prieskonių, kopūstus ir virkite 5 min.
    Po to sudėkite kepintus burokėlius ir virkite dar 10 min.
    Pridėkite svogūnų, morkų, smulkintų dešrelių, prieskonių, įspauskite česnako ir virkite dar 15-20 min.
    Kai supilstysite sriubą į lėkštes apibarstykite šviežiais žalumynais.

Autorius: Aušrinė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų