Įdarui: raugintų kopūstų (galima ir su šviežiais) kubelio sultinio aliejaus; pipirų
Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 vienetas kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: raugintų kopūstų (galima ir su šviežiais) kubelio sultinio aliejaus; pipirų
Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.