Visus ingredientus sumaišyti iki kol masė taps minkoma, miltų galima dėti mažiau, reikia žiūrėti kad tešla netaptų per kieta. Tada tešlą gerai iškočioti, sujaustyti juostom. Dešreles įvynioti į kumpį ir apvynioti tešla. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių apie 40 min. Kepant galima vis patepti kiaušiniu.
Autorius: Gintaresa
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
2 vienetai dešrelių (vidutinio dydžio, pieniška)
šiek tiek pieno
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
1 valgomasis šaukštas grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus ingredientus sumaišyti iki kol masė taps minkoma, miltų galima dėti mažiau, reikia žiūrėti kad tešla netaptų per kieta. Tada tešlą gerai iškočioti, sujaustyti juostom. Dešreles įvynioti į kumpį ir apvynioti tešla. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių apie 40 min. Kepant galima vis patepti kiaušiniu.