• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus (rudas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 700 gramų kvietinių miltų
  • 500 mililitrų pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 80 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdaras:
    50 g sviesto
    Cinamono, cukraus

    Mieles ištrinti su cukrumi, kol pasidarys skysta masė. Supilti šiltą, bet ne karštą pieną. Beriame pusę miltų ir įmušame kiaušinius. Pastatome šiltoje vietoje, apie 30 C, ir leidžiame mielėms "augti".

    Po pusvalandžio sudėti likusius miltus, supilti išlydytą sviestą, cukrų, druską, ir pradedam minkyti tešlą. Miltų nedėti per daug, kas tešla nebūtų kieta. Kai bus išminkyta, padalinti į dvi dalis. Iškočioti stačiakampinį lakštą, ant jo tepti sviestą, pabarstyti cukrumi, cinamonu, susukti tešlą į ritię ir supjaustyti norimo dydžio bandelėmis. Jas patepti kiaušiniu ir pabarstyti rudu cukrumi. Kepti 220 C orkaitėje apie 15 min. Skanaus!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus (rudas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 700 gramų kvietinių miltų
  • 500 mililitrų pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 80 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdaras:
    50 g sviesto
    Cinamono, cukraus

    Mieles ištrinti su cukrumi, kol pasidarys skysta masė. Supilti šiltą, bet ne karštą pieną. Beriame pusę miltų ir įmušame kiaušinius. Pastatome šiltoje vietoje, apie 30 C, ir leidžiame mielėms "augti".

    Po pusvalandžio sudėti likusius miltus, supilti išlydytą sviestą, cukrų, druską, ir pradedam minkyti tešlą. Miltų nedėti per daug, kas tešla nebūtų kieta. Kai bus išminkyta, padalinti į dvi dalis. Iškočioti stačiakampinį lakštą, ant jo tepti sviestą, pabarstyti cukrumi, cinamonu, susukti tešlą į ritię ir supjaustyti norimo dydžio bandelėmis. Jas patepti kiaušiniu ir pabarstyti rudu cukrumi. Kepti 220 C orkaitėje apie 15 min. Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų