Nulupkite žalius bananus (arba plantanus) ir supjaustykite išilgai plonomis riekelėmis. Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepti jame bananų riekeles (nepridėkite daug, nes sulips), kol jos gražiai apskrunda. Pakeptus traškučius išgriebkite iš aliejaus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Tuomet apibarstykite druska bei čili pipirais ir patiekite šiltus arba šaltus (kaip Jums skaniau). Skanaus!
Nulupkite žalius bananus (arba plantanus) ir supjaustykite išilgai plonomis riekelėmis. Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepti jame bananų riekeles (nepridėkite daug, nes sulips), kol jos gražiai apskrunda. Pakeptus traškučius išgriebkite iš aliejaus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Tuomet apibarstykite druska bei čili pipirais ir patiekite šiltus arba šaltus (kaip Jums skaniau). Skanaus!