• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bananų (žali arba plantanai)
  • šiek tiek rapsų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite žalius bananus (arba plantanus) ir supjaustykite išilgai plonomis riekelėmis.
    Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepti jame bananų riekeles (nepridėkite daug, nes sulips), kol jos gražiai apskrunda.
    Pakeptus traškučius išgriebkite iš aliejaus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
    Tuomet apibarstykite druska bei čili pipirais ir patiekite šiltus arba šaltus (kaip Jums skaniau).
    Skanaus!

Autorius: Karolis

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bananų (žali arba plantanai)
  • šiek tiek rapsų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (milteliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite žalius bananus (arba plantanus) ir supjaustykite išilgai plonomis riekelėmis.
    Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepti jame bananų riekeles (nepridėkite daug, nes sulips), kol jos gražiai apskrunda.
    Pakeptus traškučius išgriebkite iš aliejaus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
    Tuomet apibarstykite druska bei čili pipirais ir patiekite šiltus arba šaltus (kaip Jums skaniau).
    Skanaus!

Autorius: Karolis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų