Bananus nulupti ir supjaustyti 1 cm storio ritinėliais. Kiaušinio baltymus labai gerai išplakti, o po to plakant po truputį suberti miltus. Atsargiai išmaišyti. Bananų riekeles gerai apvolioti paruoštoje masėje ir kepti ant silpnos ugnies keptuvėje, kol gražiai pagels. Iškepusius bananus apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
2 vienetai bananų
šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
3 vienetai kiaušinių (baltymai)
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bananus nulupti ir supjaustyti 1 cm storio ritinėliais. Kiaušinio baltymus labai gerai išplakti, o po to plakant po truputį suberti miltus. Atsargiai išmaišyti. Bananų riekeles gerai apvolioti paruoštoje masėje ir kepti ant silpnos ugnies keptuvėje, kol gražiai pagels. Iškepusius bananus apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!