Viename dubenyje sutrinkite bananus ir sumaišykite juos su jogurtu. Išsukite sviestą su cukrumi ir intensyviai maišant įmuškite po vieną kiaušinį. Į sviesto ir kiaušinių mišinį įmaišykite bananus su jogurtu, su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi sumaišytus miltus ir išmaišykite viską iki vientisos masės. Tešlą sukrėskite į sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite apie 40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Rugilė
INGREDIENTAI:
2 vienetai bananų
4/5 stiklinės cukraus (rudasis)
2 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų jogurto (natūralus)
110 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenyje sutrinkite bananus ir sumaišykite juos su jogurtu. Išsukite sviestą su cukrumi ir intensyviai maišant įmuškite po vieną kiaušinį. Į sviesto ir kiaušinių mišinį įmaišykite bananus su jogurtu, su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi sumaišytus miltus ir išmaišykite viską iki vientisos masės. Tešlą sukrėskite į sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite apie 40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.