INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bananų
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek muskato (maltas)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 50 mililitrų pieno
- 0.5 stiklinės juodojo šokolado (tarkuotas, arba šokoladiniai dribsniai)
- šiek tiek druskos
- 80 mililitrų aliejaus
- 1 stiklinė riešutų (smulkinti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų, cinamoną, maltą muskatą ir druską.
Bananus nulupti ir sutrinti, suplakti su kiaušiniais, aliejumi, pienu ir vaniliniu cukrumi. Suberti miltų mišinį ir gerai ištrinti. Įmaišyti smulkintus riešutus ir tarkuotą šokoladą arba šokoladinius dribsnius.
Masę sudėti į išklotą kepimo popieriumi formą ir kepti įkaitintoje orkaitėje 50-60 minučių, kol įkištas degtukas ar dantų krapštukas liks švarus. Ištraukus iš orkaitės, 10 minučių paaušinti formoje, tada išimti.
REKLAMA