Sumaišome miltus, kepimo miltelius, krakmolą, vandenį, aliejų ir išplaktą kiaušinio baltymą. Bananus nulupame, supjaustome gabalėliais ir panardiname į tešlą. Verdame karštame aliejuje 3 – 4 min., kol gražiai pagels. Tuomet bananų gabaliukus išgriebiame ir nusausiname su popieriniu rankšluosčiu. Puode pakaitiname medų su citrinos sultimis ir užpilame ant bananų. Skanaus!
Autorius: Rūta
INGREDIENTAI:
2 vienetai bananų
0.5 vieneto citrinų (sultys)
1 valgomasis šaukštas krakmolo
2.5 valgomojo šaukšto medaus
1 vienetas kiaušinių (baltymai)
40 gramų kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus
75 mililitrai vandens
šiek tiek kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišome miltus, kepimo miltelius, krakmolą, vandenį, aliejų ir išplaktą kiaušinio baltymą. Bananus nulupame, supjaustome gabalėliais ir panardiname į tešlą. Verdame karštame aliejuje 3 – 4 min., kol gražiai pagels. Tuomet bananų gabaliukus išgriebiame ir nusausiname su popieriniu rankšluosčiu. Puode pakaitiname medų su citrinos sultimis ir užpilame ant bananų. Skanaus!