• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 750 mililitrų vynas (baltas, sausas)
  • 1 skardinė persikų (konservuoti)
  • 1 vienetas obuolių
  • 40 gramų želatinos
  • 2 saujos vyšnių ( be kauliukų)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 750 mililitrų vynas (baltas, sausas)
  • 1 skardinė persikų (konservuoti)
  • 1 vienetas obuolių
  • 40 gramų želatinos
  • 2 saujos vyšnių ( be kauliukų)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatina 30 min užmirkyti nedideliame vyno kekyje. Kol rinksta želatina supjaustome vaisius (pagal jūsų norą) Išbrinkusią želatiną kaitiname ant mažos ugnies ol visiškai ištirps. Supilame likusį vyna ir viską išmaišome. Į formą sudedame vaisius, supilame "želatininį vyna" ir paliekame šaldytuve iki sustings.
  2. P.S. Cukraus nedėjau, nes konservuoti persikai dave savotišką saldumą.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų