Sviestą bei šokoladą sudėti į dubenį ir kaitinti mikrobangų krosnelėje, kol šokoladas ir sviestas ištirps. Vaisius susmulkinti mažais gabaliukais ir sumaišyti su spanguolėmis. Į dubenį su vaisiais bei uogomis sutrupinti sausainius, viską užpilti šokolado bei sviesto mišiniu ir gerai išmaišyti. Gautą masę sudėti į negilų indą ir gerai suspausti. Palikti atvėsti ir atvėsus padėti kelioms valandoms į šaldytuvą. Patiekti supjausčius nedideliais gabaliukais. Skanaus.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
50 gramų spanguolių (džiovintos)
100 gramų sausainių
125 gramai sviesto
150 gramų vaisių (džiovinti)
500 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą bei šokoladą sudėti į dubenį ir kaitinti mikrobangų krosnelėje, kol šokoladas ir sviestas ištirps. Vaisius susmulkinti mažais gabaliukais ir sumaišyti su spanguolėmis. Į dubenį su vaisiais bei uogomis sutrupinti sausainius, viską užpilti šokolado bei sviesto mišiniu ir gerai išmaišyti. Gautą masę sudėti į negilų indą ir gerai suspausti. Palikti atvėsti ir atvėsus padėti kelioms valandoms į šaldytuvą. Patiekti supjausčius nedideliais gabaliukais. Skanaus.