Silkę supjaustom gabaliukais ir pamerkiam porai valandų į pieną, kad ištrauktų sūrumą. Kiaušinius smulkiai supjaustome, sumaišome su majonezu, žirneliais. Į silkinę dedame silkės gabalėlius, juos užklojame kiaušinių - žirnelių mase. Tiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus.
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
1 vienetas žirnių (konservuoti, mažas indelis)
3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
350 gramų silkių (filė)
šiek tiek pieno
0.5 vieneto majonezo (su krapais, indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę supjaustom gabaliukais ir pamerkiam porai valandų į pieną, kad ištrauktų sūrumą. Kiaušinius smulkiai supjaustome, sumaišome su majonezu, žirneliais. Į silkinę dedame silkės gabalėlius, juos užklojame kiaušinių - žirnelių mase. Tiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus.