• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai sausainių (pakeliai)
  • 200 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiimkite didelį, žemą, stiklinį indą ir sulaužykite į jį sausainius.
    Tuomet į virimui skirtą puodą įdėkite sviestą ir virkite ant silpnos ugnies.
    Sviestui ištirpus supilkite kondensuotą pieną į tą patį puodą, ugnį padidinkite, palaipsniui maišykite.
    Kai pradės kunkuliuoti išjunkite ir visą masę supilkite ant sausainių.
    Palaukite, kol atvės, tuomet įdėkite į šaldytuvą.
    Atšalus skanaukite.
    Galima gaminti ir juodą tinginį, tiesiog vietoj baltų sausainių dėti rudus, o į sviesto, bei kondensuoto pieno mišinį įdėti 3-4 šaukštus kakavos.
    Skanaus.

Autorius: Viktorija D.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai sausainių (pakeliai)
  • 200 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiimkite didelį, žemą, stiklinį indą ir sulaužykite į jį sausainius.
    Tuomet į virimui skirtą puodą įdėkite sviestą ir virkite ant silpnos ugnies.
    Sviestui ištirpus supilkite kondensuotą pieną į tą patį puodą, ugnį padidinkite, palaipsniui maišykite.
    Kai pradės kunkuliuoti išjunkite ir visą masę supilkite ant sausainių.
    Palaukite, kol atvės, tuomet įdėkite į šaldytuvą.
    Atšalus skanaukite.
    Galima gaminti ir juodą tinginį, tiesiog vietoj baltų sausainių dėti rudus, o į sviesto, bei kondensuoto pieno mišinį įdėti 3-4 šaukštus kakavos.
    Skanaus.

Autorius: Viktorija D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų