Krieno šaknį sutarkuot kiek galima smulkiau, šliūkšnį acto sumaišyti su žiupsniu cukraus. Išmaišyti ir užpilt į sutarkuotus krienus taip, kad vos sudrėkintų juos. Palaukus kokias 20 minučių įmaišyt pagal skonį grietinėlę (arba grietinę).
Geriausia sunaudot tą pačią dieną.
Autorius: Šarūnas dromdrom.com
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
1 vienetas krienų (šaknis)
šiek tiek acto (baltojo vyno)
šiek tiek grietinėlės (ar grietinė)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krieno šaknį sutarkuot kiek galima smulkiau, šliūkšnį acto sumaišyti su žiupsniu cukraus. Išmaišyti ir užpilt į sutarkuotus krienus taip, kad vos sudrėkintų juos. Palaukus kokias 20 minučių įmaišyt pagal skonį grietinėlę (arba grietinę).