Bulves ir morkas išverdame su lupenomis. Išvirus bulvėms ir morkoms nulupame jas ir supjaustome nedideliais kubeliais. Marinuotus agurkus, kiaušinius ir daktarišką dešrą taip pat susmulkiname. Suberiame marinuotus žirnelius, įdedame majonezo, viską gerai išmaišome, pagardiname druska bei juodaisiais pipirais. Papuošimui galima naudoti petražolių šakeles.
Autorius: Aušrinė
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
2 vienetai kiaušinių (virti)
6 valgomieji šaukštai majonezo
3 vienetai marinuotų agurkų (didesni)
120 gramų konservuotų žirnelių
150 gramų dešros (Daktariška)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves ir morkas išverdame su lupenomis. Išvirus bulvėms ir morkoms nulupame jas ir supjaustome nedideliais kubeliais. Marinuotus agurkus, kiaušinius ir daktarišką dešrą taip pat susmulkiname. Suberiame marinuotus žirnelius, įdedame majonezo, viską gerai išmaišome, pagardiname druska bei juodaisiais pipirais. Papuošimui galima naudoti petražolių šakeles.