• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kopūstų
  • 50 gramų morkų
  • 50 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų pomidorų padažo
  • 500 gramų žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pastaba: jeigu žuvis liesa, galima įdėti 100 g sviesto.

    Paruoštą žuvies filė sumalti kartu su svogūnais, įmušti kiaušinį, išmaišyti. Ant aptvirtintų kopūsto lapų uždėti įdaro, suvynioti ir apkepinti, po to balandėlius sudėti į troškintuvą. Užpilti vandeniu, kad balandėliai būtų apsemti, įpilti pomidorų padažo, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, svogūnus ir uždengus patroškinti.

Autorius: Ignė

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kopūstų
  • 50 gramų morkų
  • 50 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų pomidorų padažo
  • 500 gramų žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pastaba: jeigu žuvis liesa, galima įdėti 100 g sviesto.

    Paruoštą žuvies filė sumalti kartu su svogūnais, įmušti kiaušinį, išmaišyti. Ant aptvirtintų kopūsto lapų uždėti įdaro, suvynioti ir apkepinti, po to balandėlius sudėti į troškintuvą. Užpilti vandeniu, kad balandėliai būtų apsemti, įpilti pomidorų padažo, sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, svogūnus ir uždengus patroškinti.

Autorius: Ignė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų