INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek kalendrų (grudeliais)
- šiek tiek petražolių
- 150 gramų sojos (faršas, pakelis)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek grietinėlės
- šiek tiek parmezano sūrio
- šiek tiek sviesto
- šiek tiek sultinio (vištienos)
- 1 vienetas kininių kopūstų
- 150 gramų kuskuso
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite sojų faršą: įpilame vandens, dedame 1 kub. vištienos sultinio, įpilame truputį sojos padažo ir verdame 10 min. Išverdame kuskuso kruopas su gabalėliu sviesto. Trumpai apverdame atskirus kiniško kopūsto lapus. Supjaustome svogūną ir česnaką kubeliais ir apkepiname su sviestu.
Padažą darykite: į puodą dedame sviesto, beriame miltų, vištienos sultinio, grietinėlės ir viską gerai išplakame. Pabaigoje įmušame 1 kiaušinį, įberiame maltų kalendros grūdelių, pipirų, pjaustytų petražolių. Sumaišome išvirtą sojos faršą, kuskusą, maltą kalendrą, vištienos prieskonius, tarkuotą fermentinį sūrį ir susmulkintas petražoles.
Darykite balandėlius: į kopūsto lapus dedam faršą ir susukam. Balandėlius dedam į apkepo indą, užpilame padažu, apibarstome parmezano sūriu ir į įkaitintą orkaitę (200 laips.) pašauname 15 min.
REKLAMA