• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas baklažanų
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas granatų
  • 20 vandens (virintas)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas baklažanų
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas granatų
  • 20 vandens (virintas)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažaną supjaustyti ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, padėti ant servetėlės, kad susigertų riebalai.
    Riešutus, česnaką, vandenį ir likusius prieskonius sudedam i smulkintuvą ir sutrinam. Gauta mase aptepam baklažano juosteles, užbarstome granato sėklomis ir ragaujame.

    Rekomenduoju valgyti su skrudintu baltos duonos skrebučiu. Tai puikus užkandis prie vyno taurės....

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų