Baklažanus supjaustykite kubeliais. Apibarstykite druska ir palikite 30 min. Susmulkinkite svogūnus. Jei naudosite pievagrybius, juos nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pakepinkite svogūną, po to sudėkite baklažanus ir pakepinkite 5-6 minutes. Sudėkite grybus ir išmaišykite. Gautą masę perdėkite į kepimo indą, apipilkite grietinėle ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Autorius: Donata
INGREDIENTAI:
500 gramų baklažanų
šiek tiek juodųjų pipirų
150 gramų svogūnų
200 gramų grietinėlės (15-20%)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
400 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus supjaustykite kubeliais. Apibarstykite druska ir palikite 30 min. Susmulkinkite svogūnus. Jei naudosite pievagrybius, juos nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pakepinkite svogūną, po to sudėkite baklažanus ir pakepinkite 5-6 minutes. Sudėkite grybus ir išmaišykite. Gautą masę perdėkite į kepimo indą, apipilkite grietinėle ir kepkite 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.