INGREDIENTAI:
- 3 vienetai baklažanų
- šiek tiek bazilikų (džiovintas)
- 20 gramų moliūgų (sėklos)
- 1 vienetas morkų
- 1/4 vieneto paprikų
- šiek tiek paprikų (saldžios milteliai)
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek porų (pjaustyti sauja)
- 2 vienetai svogūnų (neideli)
- 400 gramų jautienos faršo
- 2 vienetai parmezano sūrio (saujos)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek čili pipirų (pipiras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezano sūriu. Skanaus
Autorius: fdiscover.blogspot.com