• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas baklažanų
  • 8 česnakų
  • 150 gramų svogūnų (laiškai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 100 gramų žalumynų (bazilikai, krapai, petražolės, kinza(kalendra))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus išilgai supjaustyti riekelėmis, pasūdyti ir palaikyti 20-30 minučių. Perplauti, nusausinti, apkepinti įkaitintame aliejuje.
    Svogūnų laiškus, žalumynus ir česnaką susmulkinti, išmaišyti, išdėlioti ant keptų baklažanų riekelių. Susukti triūbelėmis ir išdėlioti užkandžių lėkštėje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų