• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 3 vienetai česnakų (skiltelės)
  • 250 gramų varškės (grūdėtoji)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avokadą (prinokusį, turi būti jaučiamas minkštumas paspaudus) nulupame, išimame kaulą ir šakute dubenyje sutriname. Į gautą masę sukrečiame varškę, spaudikliu įspaudžiame česnakus, pabarstome baltaisiais pipirais (nepadauginti), pagal skonį pabarstome druska. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis.

Autorius: Romas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 3 vienetai česnakų (skiltelės)
  • 250 gramų varškės (grūdėtoji)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avokadą (prinokusį, turi būti jaučiamas minkštumas paspaudus) nulupame, išimame kaulą ir šakute dubenyje sutriname. Į gautą masę sukrečiame varškę, spaudikliu įspaudžiame česnakus, pabarstome baltaisiais pipirais (nepadauginti), pagal skonį pabarstome druska. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis.

Autorius: Romas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų