INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- 3 vienetai česnakų (skiltelės)
- 250 gramų varškės (grūdėtoji)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avokadą (prinokusį, turi būti jaučiamas minkštumas paspaudus) nulupame, išimame kaulą ir šakute dubenyje sutriname. Į gautą masę sukrečiame varškę, spaudikliu įspaudžiame česnakus, pabarstome baltaisiais pipirais (nepadauginti), pagal skonį pabarstome druska. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis.
Autorius: Romas
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- 3 vienetai česnakų (skiltelės)
- 250 gramų varškės (grūdėtoji)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avokadą (prinokusį, turi būti jaučiamas minkštumas paspaudus) nulupame, išimame kaulą ir šakute dubenyje sutriname. Į gautą masę sukrečiame varškę, spaudikliu įspaudžiame česnakus, pabarstome baltaisiais pipirais (nepadauginti), pagal skonį pabarstome druska. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis.
Autorius: Romas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI