• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų avižų
  • 50 gramų medaus
  • 5 litrai vandens (šaltinio)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižas sutrinti, užpilti šaltu šaltinio vandeniu, virti 30 – 50 minučių, palikti, kad atauštų (2 – 3 valandoms), perkošti, dėti medų. Palikti šiltoje vietoje, kad įrūgtų. Paskui girą supilstyti į butelius, užkimšti ir 3 dienoms išnešti į šaltą vietą.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų avižų
  • 50 gramų medaus
  • 5 litrai vandens (šaltinio)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avižas sutrinti, užpilti šaltu šaltinio vandeniu, virti 30 – 50 minučių, palikti, kad atauštų (2 – 3 valandoms), perkošti, dėti medų. Palikti šiltoje vietoje, kad įrūgtų. Paskui girą supilstyti į butelius, užkimšti ir 3 dienoms išnešti į šaltą vietą.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų