Keptuvėje paskrudinami avižiniai dribsniai su dviem šaukštais sviesto ir dviem šaukštais cukraus. Paskui masė sumaišoma su likusiuoju sviestu ir likusiuoju cukrumi, kėlimo milteliais. Jeigu tešla atrodo per kieta įdedame truputį grietinės. Masę supilam į pergamentu išklotą ir sviestu įtrintą skardą kepame iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25min, iškepusius supjaustome kvadratėliais arba trikampėliais.
Skanu. Paprasta. Greita
Autorius: agnutė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
2 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai sviesto
šiek tiek grietinės
šiek tiek kepimo miltelių (kėlimo milteliai)
4 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje paskrudinami avižiniai dribsniai su dviem šaukštais sviesto ir dviem šaukštais cukraus. Paskui masė sumaišoma su likusiuoju sviestu ir likusiuoju cukrumi, kėlimo milteliais. Jeigu tešla atrodo per kieta įdedame truputį grietinės. Masę supilam į pergamentu išklotą ir sviestu įtrintą skardą kepame iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25min, iškepusius supjaustome kvadratėliais arba trikampėliais.