• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 50 gramų cukraus
  • 98 gramai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai vandens (karštas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas razinų
  • 42 gramai avižinių dribsnių (arba avižiniai miltai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis džemo (obuolių)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 50 gramų cukraus
  • 98 gramai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai vandens (karštas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas razinų
  • 42 gramai avižinių dribsnių (arba avižiniai miltai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis džemo (obuolių)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kvietinius miltus sumaišome su avižiniais.
    Sviestą išsukame su cukrumi, karštu vandeniu ir prieskoniais: vaniliniu cukrumi, druska ir cinamonu.
    Įmaišome nugesintą sodą, džemą ir miltus.
    Galiausiai įmaišome-įminkome razinas.
    Su rankomis formuojame norimo dydžio sausainius.
    Kepame 200-220° C orkaitėje 12-15 minučių.

Autorius: Agota

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų