INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 50 gramų cukraus
- 98 gramai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai vandens (karštas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 40 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas razinų
- 42 gramai avižinių dribsnių (arba avižiniai miltai)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis džemo (obuolių)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kvietinius miltus sumaišome su avižiniais.
Sviestą išsukame su cukrumi, karštu vandeniu ir prieskoniais: vaniliniu cukrumi, druska ir cinamonu.
Įmaišome nugesintą sodą, džemą ir miltus.
Galiausiai įmaišome-įminkome razinas.
Su rankomis formuojame norimo dydžio sausainius.
Kepame 200-220° C orkaitėje 12-15 minučių.
Autorius: Agota
REKLAMA