Puikiausi pusryčiai - kreminė košė ir saldūs cinamonu kvepiantys obuoliai. Rytas tikrai bus saldesnis.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė pieno (mėgiamas, apytikriai)
- 50 gramų avižinių dribsnių
- 1 vienetas obuolių (nedidelis)
- 1 saujelė razinų
- 1 arbatinis šaukštelis medaus
- 1 arbatinis šaukštelis sviesto
- 1 žiupsnelis cinamono
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
- Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
- Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
- Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
REKLAMA