• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai avižų (kruopos)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas petražolių (su šaknimi)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 6 stiklinės sultinio (grybų)
  • 5 vienetai grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sultinyje išverdamos avižinės kruopos, sudedami supjaustyti grybai, pakepintas supjaustytas svogūnas, morka, petražolės šaknis. Užvirinama. Gardinama grietine, petražolių lapeliais, krapais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų