Šis kataloniškas avinžirnių troškinys yra be galo skanus ir maistingas ir, be abejonės, – labai sotus!
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 500 gramų konservuotų avinžirnių
- 400 gramų pomidorų padažo (natūralus)
- 600 mililitrų vandens (karštas)
- 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
- 1 galva česnakų
- 1 valgomasis šaukštas migdolų
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 1 vienetas sultinio (vištienos, kubelio)
- 2 valgomieji šaukštai petražolių (susmulkintos)
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (kepimui)
- 3 vienetai kiaušinių (virtų, patiekiant)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 3
REKLAMA