Avietes atšildyti, berti 50 g cukraus, pilti brendį ir smulkintuvu išmaišyti masę. Dėti į šaldymo kamerą, kol sustings (masę reikia supilstyti į 4 - 5 atskirus indelius)
Grietinėlę su cukrumi išplakti ir sudėti želatinos lapelius. Maišyti, kol visiškai ištirps želatinos lapai.
Grietinėlės masę lygiomis dalimis išpilstyti į indelius su sušalusiomis avietėmis. Desertą padėti į šaldytuvą 2 -3 valandoms.
Avietes atšildyti, berti 50 g cukraus, pilti brendį ir smulkintuvu išmaišyti masę. Dėti į šaldymo kamerą, kol sustings (masę reikia supilstyti į 4 - 5 atskirus indelius)
Grietinėlę su cukrumi išplakti ir sudėti želatinos lapelius. Maišyti, kol visiškai ištirps želatinos lapai.
Grietinėlės masę lygiomis dalimis išpilstyti į indelius su sušalusiomis avietėmis. Desertą padėti į šaldytuvą 2 -3 valandoms.