1 stiklinė pomidorų pastos (konservuoti, be odelės)
1 vienetas svogūnų
1.5 kilogramo avienos
370 mililitrų padažo („Bonduelle Hungary“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avienos šonkaulius virti apie 1,5 val. Išimti kaulus, sultinį palikti ir jame išvirti bulves.
Daržoves supjaustyti, įkaitintoje keptuvėje troškinti kol suminkštės. Įdėti rytietiškų prieskonių, druskos pipirų. Supilti skardinę pomidorų savose sultyse ir šiek tiek patroškinti.
Visą tai supilti į sultinį su bulvėmis, dėti apie 300 g vengriško „Bonduelle“ padažo, patroškinti dar 5 minutes.
Skanaus
Autorius: Erikas
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikų
1 vienetas paprikų (aitrioji)
1 stiklinė pomidorų pastos (konservuoti, be odelės)
1 vienetas svogūnų
1.5 kilogramo avienos
370 mililitrų padažo („Bonduelle Hungary“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avienos šonkaulius virti apie 1,5 val. Išimti kaulus, sultinį palikti ir jame išvirti bulves.
Daržoves supjaustyti, įkaitintoje keptuvėje troškinti kol suminkštės. Įdėti rytietiškų prieskonių, druskos pipirų. Supilti skardinę pomidorų savose sultyse ir šiek tiek patroškinti.
Visą tai supilti į sultinį su bulvėmis, dėti apie 300 g vengriško „Bonduelle“ padažo, patroškinti dar 5 minutes.