INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- 2 gramai kmynų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas svogūnų
- 10 gramų taukų (riebalų)
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 40 gramų sparaginių pupelių
- 180 gramų avienos
- 2 gramai raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkiai supjaustytą svogūną apkepinti taukuose. Pabarstyti raudonaisiais pipirais, sudėti nuplautą ir ir supjaustytą kubeliais avieną, sugrūstus kmynus, lauro lapus. Troškinti viską ant silpnos ugnies.
Gabaliukais supjaustytas šparaginių pupelių ankštis ir kubeliais supjaustytas bulves atskirai išvirti pasūdytame vandenyje.
Kai mėsa suminkštės, sudėti išvirtas bulves bei šparagines pupeles ir įpilti tiek vandens, kuriame virė bulvės, kad sriuba būtų norimo tirštumo.
Prieš patiekiant į stalą įdėti grietinės, gerai sumaišytos su miltais.
REKLAMA