Supjaustai mėsą maždaug 20 g gabaliukais, barstai prieskonius (baltieji pipirai, čiobreliai, salieras, bazilikas, raudonėlis bei druska), užpili viską alyvuogių aliejumi ir išmaišai. Tai padarius dedi svogūnus ir dar kartą viską išmaišes bei gerai pamaigęs palieki mazdaug 12 h. Po 12 h veri šašlykus ant iešmų ir kepi virš gerai įkaitusių žarijų. Asmeniškai man, šie šašlykai labai skanu su grietine. Skanaus.
Autorius: Andrius
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų (smulkintas, džiovintas)
šiek tiek čiobrelių (smulkinti, džiovinti)
šiek tiek salierų (smulkinti, džiovinti)
šiek tiek svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
šiek tiek avienos
šiek tiek raudonėlių (smulkinti, džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustai mėsą maždaug 20 g gabaliukais, barstai prieskonius (baltieji pipirai, čiobreliai, salieras, bazilikas, raudonėlis bei druska), užpili viską alyvuogių aliejumi ir išmaišai. Tai padarius dedi svogūnus ir dar kartą viską išmaišes bei gerai pamaigęs palieki mazdaug 12 h. Po 12 h veri šašlykus ant iešmų ir kepi virš gerai įkaitusių žarijų. Asmeniškai man, šie šašlykai labai skanu su grietine. Skanaus.