Avieną supjaustyti gabaliukais, svogūną - pusžiedžiais. Sumaišyti mėsą, svogūnus, pomidoriukus, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti granatų sulčių, viską gerai išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis šaldytuve. Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, sudėti mėsą su daržovėmis ir marinatu ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant apie 1 minutę. Vėliau uždengti, sumažinti ugnį ir troškinti, retkarčiais pamaišant, kol išgaruos skystis.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai granatų (sultys)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 saujos pomidorų pastos (vyšniniai)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avieną supjaustyti gabaliukais, svogūną - pusžiedžiais. Sumaišyti mėsą, svogūnus, pomidoriukus, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti granatų sulčių, viską gerai išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis šaldytuve. Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, sudėti mėsą su daržovėmis ir marinatu ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant apie 1 minutę. Vėliau uždengti, sumažinti ugnį ir troškinti, retkarčiais pamaišant, kol išgaruos skystis.