• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų (malti)
  • 0.5 vieneto čili pipirų
  • 450 gramų avienos (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 0.5 stiklinės sūris (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iškepti avienos filė, suvynioti į ritinuką ir aprišti virvele.
    Pomidorų pastą išmaišyti su su susmulkintu čili, trintu česnaku, juodaisiais pipirais, kmynais ir cinamonu.
    Mėsą iš visų pusių aptepti šia mase ir apibarstyti tarkuotu sūriu, kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes.
    Ištraukti, apdengti plėvele ir kokias 10 minučių paaušinti.
    Nurišti virvelę, supjaustyti griežinėliais, patiekti su šviežiomis daržovėmis.
    Galima valgyti ir šaltą, su salotomis ir karštomis tortilijomis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų