• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avieną supjaustyti gabaliukais, pabarstyti druska, maltais pipirais, kmynais. Sudėti į puodą, įdėti 1 lauro lapą ir dalį susmulkinto svogūno.Užpilti tiek vandens, kad apsemtų ir pusiau išvirti ant vidutinės ugnies.
    Sudėti smulkiai supjaustytas bulves, likusį svogūną ir virti, kol aviena išvirs, o bulvės sutiš ir virs tirštu padažu. Verdant nemaišyti, tik papurtyti puodą. Užbarstyti smulkintų petražolių ir tame pačiame katile, kuriame virė, patiekti į stalą.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų