INGREDIENTAI:
- 150 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kmynų
- 1 vienetas laurų lapų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- 150 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną supjaustyti gabaliukais, pabarstyti druska, maltais pipirais, kmynais. Sudėti į puodą, įdėti 1 lauro lapą ir dalį susmulkinto svogūno.Užpilti tiek vandens, kad apsemtų ir pusiau išvirti ant vidutinės ugnies.
Sudėti smulkiai supjaustytas bulves, likusį svogūną ir virti, kol aviena išvirs, o bulvės sutiš ir virs tirštu padažu. Verdant nemaišyti, tik papurtyti puodą. Užbarstyti smulkintų petražolių ir tame pačiame katile, kuriame virė, patiekti į stalą.
REKLAMA