Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite. Geriausia būtų tai daryti karščiui atspariame inde, kuriame galėsite po to kepti avieną. Gautame marinate apvoliokite mėsą, indą uždenkite maistine plėvele ir padėję šaltai palikite apie 12 valandų marinuotis. Avienai išsimarinavus dėkite ją į orkaitę ir kepkite apie 40-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Mėsai iškepus, marinatą galite pakaitinti neaukštoje temperatūroje, kad jis sutirštėtų ir tuomet patiekti kaip mėsos padažą. Skanaus!
Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite. Geriausia būtų tai daryti karščiui atspariame inde, kuriame galėsite po to kepti avieną. Gautame marinate apvoliokite mėsą, indą uždenkite maistine plėvele ir padėję šaltai palikite apie 12 valandų marinuotis. Avienai išsimarinavus dėkite ją į orkaitę ir kepkite apie 40-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Mėsai iškepus, marinatą galite pakaitinti neaukštoje temperatūroje, kad jis sutirštėtų ir tuomet patiekti kaip mėsos padažą. Skanaus!