1. Šokoladą ištirpinau. 2. Šokoladą sumaišiau su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius užpyliau verdančiu vandeniu ir palaikiau per naktį termose.
3. Indą tortui išklojau maistine plėvele ir ant jos sudėjau šokolado ir dribsnių mišinį. Palikau šaldytuve 1 val.
4. Uogas nuploviau ir sudėjau ant jau sustengusio pyrago pagrindo.
5. Pyrago viršų galite užpilti želės sluoksniu. Pyragą palaikiau šaldytuve dar 1 val.
Skanaus!
Autorius: Gintarė
INGREDIENTAI:
šiek tiek aviečių
šiek tiek gervuogių
70 gramų saulėgrąžų
120 mililitrų vandens
150 gramų juodojo šokolado
1 valgomasis šaukštas želatinos
50 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Šokoladą ištirpinau. 2. Šokoladą sumaišiau su dribsniais ir saulėgrąžų sėklomis. Tiesa, dribsnius užpyliau verdančiu vandeniu ir palaikiau per naktį termose.
3. Indą tortui išklojau maistine plėvele ir ant jos sudėjau šokolado ir dribsnių mišinį. Palikau šaldytuve 1 val.
4. Uogas nuploviau ir sudėjau ant jau sustengusio pyrago pagrindo.
5. Pyrago viršų galite užpilti želės sluoksniu. Pyragą palaikiau šaldytuve dar 1 val.