REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išplakti kartu su cukrumi iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir vėl išplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ,palaipsniui, su pienu, supilti į sviesto ir cukraus plakinį. Paruoštą tešlą sukrėsti į kepimo formą, išlyginti ir kepti 15 - 20 min.
- Trupiniams: sviestą sutrinti pirštais su miltais, kol gausis drėgni trupiniai. Įmaišyti rudą cukrų ir avižinius dribsnius.
- Iškeptą pyragą aptepti pudingo kremu, išdėlioti avietes, pabarstyti trupiniais ir dėti atgal į orkaitę. Kepti 25-30 min. Iškeptą atvėsinti ir dėti į šaldytuvą porai valandų. Supjaustyti.
Skanaus!
REKLAMA