• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Pagrindui:
  • 150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 130 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 stiklinė pieno
  • Įdarui:
  • 1 stiklinė pudingo (vanilinis)
  • 150 gramų aviečių
  • Trupiniams:
  • 60 gramų sviesto
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė rudojo cukraus
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • Pagrindui:
  • 150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 130 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 stiklinė pieno
  • Įdarui:
  • 1 stiklinė pudingo (vanilinis)
  • 150 gramų aviečių
  • Trupiniams:
  • 60 gramų sviesto
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė rudojo cukraus
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išplakti kartu su cukrumi iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir vėl išplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ,palaipsniui, su pienu, supilti į sviesto ir cukraus plakinį. Paruoštą tešlą sukrėsti į kepimo formą, išlyginti ir kepti 15 - 20 min.
  2. Trupiniams: sviestą sutrinti pirštais su miltais, kol gausis drėgni trupiniai. Įmaišyti rudą cukrų ir avižinius dribsnius.
  3. Iškeptą pyragą aptepti pudingo kremu, išdėlioti avietes, pabarstyti trupiniais ir dėti atgal į orkaitę. Kepti 25-30 min. Iškeptą atvėsinti ir dėti į šaldytuvą porai valandų. Supjaustyti.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų